Foto – 101recept.net

Biešu “kaviārs” – viegla pēcsvētku uzkoda 0

Smalki sagriež sīpolu.

Burkānu notīra un sarīvē uz rupjas rīves.

Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Lasīt citas ziņas

Apcep sagrieztos sīpolus ar burkāniem un pāris karotēm augu eļļas. Ar 4-5 minūtēm ir pietiekami.

Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu bieti. Sautē aptuveni 10 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdens.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē vēl 5 minūtes.

Kad masa nedaudz atdzisusi, pievieno caur ķiplokspiedi smalcinātus ķiplokus. Pievieno zaļumus.

Recepte no 101recept.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.