Restorāna “Bibliotēka Nr.1” šefpavārs Māris Jansons. Foto – LETA

“Bibliotēka No1” šefpavārs atvērs restorānu Cēsīs 0

Rīgas restorāna “Bibliotēka No1 Restorāns” šefpavārs Māris Jansons nākamā gada vasaras sākumā Cēsīs atvērs jaunu restorānu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Jansons aģentūrai LETA atzina, ka viņš plāno atstāt līdzšinējo darbavietu, lai pievērstos darbam pie jaunā restorāna izveides. “Tā tas arī ir – viens projekts beidzies, sākas nākamais,” uzsvēra šefpavārs.

Vienlaikus lūgts pastāstīt vairāk par plāniem Cēsīs, Jansons sacīja, ka patlaban ir pāragri kaut ko komentēt, jo norit restorāna izveides process. Plašāku informāciju par to šefpavārs būs gatavs atklāt tuvojoties restorāna atklāšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vaicāts, kad to plānots atvērt, Jansons norādīja, ka tas varētu notikt nākamā gada maija vidū. Savukārt taujāts par restorāna atrašanās vietu, viņš atbildēja, ka tas tiks izveidots Cēsu vecajā ugunsdzēsēju depo, Valmieras ielā 1, kur iepriekš atradās restorāns “Izsalkušais Jānis”.

Jansons restorānā “Bibliotēka No1 Restorāns” strādā kopš tā izveides.

Informācija “Firmas.lv” liecina, ka “Bibliotēka No1 Restorāns” īpašniece SIA “Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds” pērn strādāja ar 1,82 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 68 866 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,509 miljoni eiro, bet zaudējumi – 4567 eiro.

SIA “Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds” dibināta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2844 eiro. Uzņēmums pieder Santai Šmitei (49,96%), SIA “LHI” (49,96%), kuras vienīgā īpašniece ir Kristīne Skrebele, Oskaram Skaram (0,04%) un Aināram Spriņģim (0,04%).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.