Bezgala gards biezpiena sacepums 2
Sastāvdaļas – 250 g biezpiena, ēdamkarote cukura, 0,5 tējkarotes sāls, 2 olas, 2 ēdamkarotes mannas, 0,5 glāzes piena.
Pagatavošana.
Mannas putraimus samaisa ar pienu un ļauj pastāvēt 10 minūtes, lai putraimi uzbriest.
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno biezpienu, sāli un uzbriedušo mannu. Ja garšo, var pievienot arī rozīnes.
Visu kārtīgi samaisa un lej formā, kura iepriekš iesmērēta ar margarīnu un izkaisīta ar rīvmaizi vai mannas putraimiem.
Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Durtiņas cepšanas laikā vaļā never, citādi sacepums sakritīsies.
Labu apetīti!