Bezgala gardas auzu pārslu vafeles. Palutini savējos svētku rītā 0

Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam.

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Veselam
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas 26
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 4 vafelēm
1 ola
50g sviesta vai neitrālas eļļas
75g kviešu miltu Ekstra
50g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmās auzu pārslu
150ml mandeļu vai govs piena
rīvēta apelsīna miziņa (no 1/2 apelsīna)
1-2 ēdamk. brūnā cukura (pēc garšas)
1/4 tējk. kanēļa
1 tējk. cepamā pulvera
*var pievienot 1 tējk. upeņu, aveņu vai kādu citu ogu pulveri

Pagatavošana.
Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakuļ un sajauc kopā ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.
Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.
Visu samaisa kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Receptes autore: Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv autore

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.