Foto – lariall.ru

Bezē krūzītes 0

4 porcijām:
200 g ananāsu to dabiskajā sulā
3 ēdamkarotes kukurūzas miltu
2 lielas olas, kurām atdala dzeltenumus no baltumiem
450 ml liesa piena
1 tējkarote vaniļas cukura
50 g pūdercukura
2 banāni

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Uzsilda cepeškrāsni līdz 170-190 grādiem.
Traukā ielej ananāsu sulu. Samaisa ar kukurūzas miltiem un tad pievieno olu dzeltenumus, pienu un vaniļas cukuru.
Liek uz plīts un vāra, visu laiku maisot ar putu karoti vai koka karoti, līdz masa sabiezē. Nogriež uguni līdz minimumam un lēni vāra, visu laiku maisot.

Noņem katlu no uguns un pievieno masai pūdercukuru. Samaisa masu ar ananāsu gabaliņiem, tad sagriež banānus un uzmanīgi ieliek masā. Pēc garšas pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek četrās atsevišķās cepamformiņās vai vienā lielā tasē. Cep 5 minūtes.

Tikmēr gatavo olu baltumu masu: saputo olas baltumus tik ilgi, līdz tie saglabā iegūto formu. Turpina kult, pievienojot pūdercukuru.
Cep 5 minūtes, līdz bezē kļūst zeltains.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.