Foto – Anda Krauze

Bezē ar vaniļas mērci un ogām 0

(4 personām)

Smilšu mīklu izklāj formā un cep +180 °C, kamēr gatava. Liek virsū ogas, saputotu olas baltumu un cep +180 °C 25 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu vaniļas mērci, olu dzeltenumus, cukuru, pienu, saldo krējumu, vaniļas pāksti un no tās izņemtās sēklas karsē ūdens peldē, cītīgi maisot, lai nebūtu kunkuļu, kamēr sabiezē. Pāksti izņem.

Uz šķīvja kārto bezē, uzlej vaniļas mērci, rotā ar svaigām ogām un piparmētru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.