Foto – Anda Krauze

Bezē ar vaniļas mērci un ogām 0

(4 personām)

Smilšu mīklu izklāj formā un cep +180 °C, kamēr gatava. Liek virsū ogas, saputotu olas baltumu un cep +180 °C 25 minūtes.

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu vaniļas mērci, olu dzeltenumus, cukuru, pienu, saldo krējumu, vaniļas pāksti un no tās izņemtās sēklas karsē ūdens peldē, cītīgi maisot, lai nebūtu kunkuļu, kamēr sabiezē. Pāksti izņem.

Uz šķīvja kārto bezē, uzlej vaniļas mērci, rotā ar svaigām ogām un piparmētru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.