Foto – Anda Krauze

Bezē ar saldā biezpiena sieriņa bumbiņām 0

Sastāvdaļas
• biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu
• svaigais siers rikota
• bezē cepumi
• piena šokolāde
• kaltētas avenes
• ķirbju sēklas
• banāni

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar vaniļas garšu pievieno svaigo sieru rikota. Bezē cepumus pārgriež, uz vienas pusītes uzziež krēmu, otru pusīti uzspiež virsū. Savienojuma vietā uzbārsta sarīvētu piena šokolādi un sasmalcinātas kaltētas avenes un ķirbju sēklas. Tad ar karotīti izveido pēc iespējas apaļākas bumbiņas un vienu apviļā ūdens peldē kausētā šokolādē, otru avenēs, trešo – ķirbju sēklās. Paviļā, tad ievieto saldētavā, lai masa sastingst. Divus banānus noliek blakus, starp tiem iespiež krēmu, rotā ar bezē cepumiem un ūdens peldē kausētu šokolādi.

Ūdens peldē kausēto šokolādi var aizstāt ar veikalā nopērkamo šokolādes mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.