Foto – eda.ru

Bezalkoholisks vasaras punšs 0

Sastāvdaļas 10 porcijām:

3 glāzes dzērveņu sulas
3 glāzes apelsīnu sulas
3/4 glāzes ūdens
1/2 ēdamkarote malta ingvera
1/2 ēdamkarote malta kanēļa
nedaudz malta muskatrieksta
1/3 glāzes cukura
100 g svaigu dzērveņu
piparmētras pēc garšas

Reklāma
Reklāma
ASV pulkvedis: 24 gadu dienestā neesmu redzējis tik dziļi iestrēgušu transportlīdzekli
Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Divlitrīgā katlā samaisa svaigu apelsīnu un dzērveņu sulu. Pievieno ūdeni, garšvielas un uz lielas uguns uzvāra.
Turpina vārīt uz lēnākas uguns 5 minūtes.
Lej dzērienu stikla glāzēs, katrā iemet pa kādai svaigai dzērvenei. Pirms pasniegšanas rotā ar apelsīna ripiņām un svaigām piparmētru lapiņām.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.