Foto: Aija Geida

Bērzu sulas mohito – var dzert arī bērni 3

Sastāvdaļas
• 600 ml bērzu sulas
• 2 laimi
• 4 ēdamkarotes brūnā cukura
• 4 piparmētras zariņi
• ledusgabaliņi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laimu nomazgā un sagriež daiviņās, piparmētras zariņus sagriež ar šķērēm sīkāk. Piestiņā liek piparmētras lapiņas, laimu un ar stampiņu saspaida, līdz atdalās laima sula. Pieliek cukuru un vēl mazliet saspaida. Pielej 100  ml bērzu sulas, apmaisa un izkāš. Lielās glāzēs liek ledusgabaliņus, pārlej piparmētras–laima sīrupu, tad pielej bērzu sulu līdz pilnai glāzei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.