Bērnu mīļākā gaļas bumbiņu zupa 0

Sastāvdaļas
1 l vistas buljona
1 porcija truša gaļas bumbiņas
1 sauja sakapātu lociņu
200 g nokāstas konservētās kukurūzas
200 g nokāstas konservētās pupiņas
200 g nokāsti konservētie turku zirņi
2 nelielas ķiploka daiviņas, izspiestas caur ķiplokspiedi
4 nelielas saujas spinātu lapiņas
1 rozmarīna zariņš
4 ēd.k. smalki sarīvēta parmezāna siera
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

Katlā uzvāri buljonu, liec iekšā gaļas bumbiņas, lociņus, pupiņas, kukurūzu, zirņus, ķiploku, rozmarīnu, sāli un piparus. Vāri 20 minūtes uz vidējas liesmas, lai viegli burbuļo. Izņem rozmarīnu. Traukos liec pa saujai spinātu, uzlej zupu un uzber sieru. Pasniedz.

Piebilde – truša gaļas bumbiņas
Nepieciešams:
400 g truša gaļas gabaliņu (fileja un kāja)
10 g nomizota ķiploka, izspiests caur ķiplokspiedi
20 g smalki sarīvēta cietā siera
jūras sāls pēc garšas
1/2 tējk. svaigi malti melnie pipari
1 tējk. svaigas timiāna lapiņas
Gaļu sablendē vai samal gaļas mašīnā. Pieliec visas sastāvdaļas, samīci viendabīgā masā un veido 1,5 – 2cm lielas bumbiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā Rimi eksperti un gardēži Normunds Baranovskis un Signe Meirāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.