Foto – Shutterstock

Batātes ar avokado un rukolu 0

Sastāvdaļas
• 2 batātes jeb saldie kartupeļi
• Lielais avokado
• 10 zaļās olīvas
• 2 ēdamkarotes diedzētu kviešu graudu
• 4 kaltēti tomātu gabaliņi eļļā
• Puse saujas rukolas
• Ēdamkarote augu eļļas
• Pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
RAKSTA REDAKTORS
“Visu nosaka sakari un pazīšanās…” Skaudrs Olgas stāsts par viņas ģimenes ciešanām saistībā ar vīra apsūdzību
Pavasaris mūs apmuļķoja? Sinoptiķi brīdina, ka nākamnedēļ atgriezīsies vēsums
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Batāti ietin folijā un izcep cepeškrāsnī mīkstu. Attin foliju, aprasina ar augu eļļu, apkaisa ar sāli un nedaudz apbrūnina. Avokado nomizo, izņem kauliņu, pieliek mazliet sāls un saspaida ar dakšiņu. Kaltētas tomātu šķēlītes sagriež strēmelītēs, bet olīvas sagriež sīkāk. Batātes sapilda ar avokado masu, rukolas lapiņām, tomātu gabaliņiem, diedzētiem kviešu graudiem, olīvām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.