3. diena 1
Brokatis – viens tomāts, tumšā tostermaize, kafija.
Pusdienas – kabaču ikri, āboli.
Vakariņas – kāpostu salāti ar olīveļļu, divas palielas olas, vārīta liellopa gaļa (200 g).
4. diena
Brokastis – kafija, apelsīnu sula.
Pusdienas – uz restēm gillēta zivs (200 g), siers (25 g) salāti ar trim vārītiem burkāniem.
Vakariņas – netrekns jogurts, augļi.
5. diena
Brokastis – burkāns, citrona sula.
Pusdienas – dārzeņu salāti, vārīta zivs, glāze tomātu sulas.
Vakariņas – āboli.
6. diena
Brokastis – greipfrūts.
Pusdienas – burkānu, gurķu vai kāpostu salāti, vārīta vista (neliels gabaliņš).
Vakariņas – nav.
7. diena
Brokastis – banāns, nesaldināta tēja.
Pusdienas – zaļie salāti, vārīta liellopu gaļa (200 g), glāze kefīra, augļi.
Vakariņas – augļi.