Bārbija ar garšīgiem brunčiem. Kā tādu uztaisīt? 0
Kā pagatavot skaistu un gardu dāvanu meitenei svētkos? Iesaka lieliskā saimniece Ina Frīdberga no Augstkalnes.
Biskvītam 3 olu dzeltenumus saputo ar 3 ēd. k. cukura un vaniļu. Pievieno 3 ēd. k. miltu, kārtīgi samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā mīklā. Lej neliela izmēra apaļā formā. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 20 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Biskvīta kārtas vajadzēs vairākas – viss atkarīgs no lelles kāju garuma. Krēmam saputo 750 ml saldā krējuma ar cukuru un vaniļu, pievieno 300 g Filadelfijas siera. Kārtīgi samaisa viendabīgā masā. Atdzesētām biskvīta kārtām pa vidu smērē krēmu un ievārījumu, veidojot vajadzīgā augstuma piramīdu. Pāris stundas patur ledusskapī. Tad no piramīdas ar nazi nogriež visu lieko, veidojot svārku formu. Apsmērē ar krēmu, vidū ar nazi izdara iegriezumu, kurā ievieto lelli. Dekorē ar krēmu, riekstiem, augļiem un ogām.