Foto – Valdis Semjonovs

Baraviku krēmzupa 0

Sastāvdaļas – svaigas vai sasaldētas baravikas, kartupeļi, sīpoli, puravi, saldais krējums, ķiploks, timiāns, muskatrieksts. Piedevās: maize, bekons, svaigais siers, sīpols, sēnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Katliņā sviestā apcep sakapātus sīpolus, puravu un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pievieno baravikas, visu sautē 20 – 25 min. Pielej saldo krējumu, pievieno saspiestu ķiploku, timiānu, pierīvē muskatriekstu. Sablenderē, izkāš caur sietu. Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēli, apziestu ar svaigo sieru, klātu ar sarullētām bekona šķēlītēm, apceptām sēnēm un sīpola ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.