Foto: Instagram/Kristine_Kulesova

Barankas ar malto gaļu – sātīga un garda uzkoda 0

Ja gribas ko neparastu, bet neizsakāmi gardu – pagatavo pildītas barankas! Jā, jā tās pašas cietās, graužamās barankas. Ar sulīgu un piesātinātu maltās gaļas pildījumu, kas papildināts ar siera cepurīti. Pašķir uz priekšu bildi un noskaties arī gatavošanas video.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko tu attēlā ieraudzīji pirmo, un atklāj savas visslēptākās vēlmes
Lasīt citas ziņas
View this post on Instagram

A post shared by Kristīne| Receptes Vienkāršas (@kristine_kulesova) on

Sastāvdaļas

Maltā gaļa 200g ( daudzums atkarīgs no tā, cik daudz plānojat pagatavot.

1 ola

1 neliels sīpols

Garšvielas ( sāls, pipari utt.)

Sāļās barankas

Sarīvēts siers

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērce pēc izvēles, piemēram, jogurta un balzamiko

Piens baranku iemērkšanai

Pagatavošana

Iemērc barankas pienā, aptuveni stundu tur, lai paliek mīkstas

Sagatavo malto gaļu, pieliek olu, sīpolus, garšvielas, visu kārtīgi samīca

Ieslēdz cepeškrāsni uz 200 grādiem

Ņem cepamtrauku, ieklāj cepampapīru, kārto mīkstās barankas traukā

No maltās gaļas veido mazas bumbiņas un liek uz barankām

Sarīvē sieru un uzber virsū

Liek cepties 200 grādos minūtes 20

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un mērci

Pēc šāda principa var taisīt arī saldās uzkodas. Tad izmanto saldās barankas, bet maltās gaļas vietā liek saldas biezpiena bumbiņas ar riekstiem, šokolādi utt. Labu apetīti!

Recepti piedāvā Kristīne Kuļešova

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.