Foto – Aija Geida

Banānu un auzu pārslu kokteilis – veselības malks vēsā rudenī 0

Sastāvdaļas (2 porcijas) – 2 banāni, 50 g auzu pārslu, 400 ml mandeļu vai sojas piena, tējkarote ziedputekšņu, 2 ēdamkarotes medus vai kļavu sīrupa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Banānus nomizo un sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek blenderī un kuļ, līdz iegūts viendabīgs dzēriens. Pasniedz uzreiz.

! Var uzkaisīt rīvētu šokolādi vai maltu kanēli.

UZZIŅA

CITI ŠOBRĪD LASA

• Banāni sabiezina visu – pankūku mīklu, kokteili, desertu mērces.

• Lai banāni nesabrūnētu, tos aprasina ar citrona sulu.

• Ja banāna miza ir plankumaina – auglis ir saldāks un vērtīgāks. Japāņu zinātnieki uzskata, ka tādos ir vairāk antioksidantu.

SVARĪGI

Banānu ķekarus pēc novākšanas mērcē fungicīdu šķīdumā, kas novērš bojāšanos, tāpēc šie augļi pirms izmantošanas noteikti jānomazgā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.