Foto-say7.info

Banānu mafini – aromātiski, maigi un ļoti garšīgi 3

Šajā receptē ir svarīgi izmantot ļoti gatavus banānus, kurus ir viegli saspaidīt. Mafini iznāk aromātiski, maigi un ļoti garšīgi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 ļoti gatavi banāni, 100 g sviesta vai margarīna, 150 g cukura, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 250 g miltu.

Pagatavošana.
Banānus nomizo un saspaida ar dakšiņu putriņā.
Citā traukā sviestu kārtīgi samaisa ar cukuru, pievieno olas un visu samaisa.
Pievieno saspaidītos banānus, visu samaisa.
Beigās pievieno cepamo pulveri un miltus, visu labi samaisa viendabīgā masā.
Mīklu liek ietaukotās mafinu formiņās un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 15–20 minūtes.
Rotā pēc vēlmēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.