Banānu kūka ar citronu glazūru 0

Sastāvdaļas – 125 g sviesta, 150 g brūnā cukura, 2 olas, 80 ml skābā krējuma, 225 g pankūku miltu, 1/2 tējkarote sodas, 2 pārgatavojušies banāni, samalti putriņā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Citronu glazūrai – 160 g pūdercukura, 3 tējkarotes mīksta sviesta, 1 ēdamkarote citronu sulas, 2 tējkarotes karsta ūdens.

Pagatavošana.

1. Sasmērēt 19 cm diametra kvadrātformas cepamo formu. Pārklāt ar pergamenta papīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Ar mikseri samalt sviestu ar cukuru. Pievieno olas, krējumu, miltus un sodu, putot nelielā ātrumā vienu minūti. Pievienot banānu biezeni. Pārlikt masu sagatavotajā formā.

3. Cept 45 minūtes. Tad atdzesēt 10 minūtes. Izņemt no formas un atdzesēt. Kad atdzisis, pārklāt ar glazūru.

Citronu glazūra

Samaisīt pūdercukuru, sviestu un sulu, pievienot ūdeni, lai izveidotos vienmērīga pasta. Var glabāt slēgtā traukā ledusskapī līdz četrām dienām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.