Foto – Aija Geida

Banāni mīklā 0

Banānus nomizo un katru sagriež sešos gabalos. Miltus sajauc ar kanēli un cepamo pulveri, pielej pienu un sablendē. Mīklai jābūt šķidrai, bet lai nenopilētu no augļa. Uzkarsē eļļu. Banānus mērcē mīklā un cep, līdz zeltaini brūni. Ar putu karoti izņem no karstās eļļas un uzliek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa. Bagātīgi apkaisa ar pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

! Šādā mīklā cep arī ābolus, persikus, plūmes un dārzeņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.