
Foto – Aija Geida
Banāni mīklā 0
Banānus nomizo un katru sagriež sešos gabalos. Miltus sajauc ar kanēli un cepamo pulveri, pielej pienu un sablendē. Mīklai jābūt šķidrai, bet lai nenopilētu no augļa. Uzkarsē eļļu. Banānus mērcē mīklā un cep, līdz zeltaini brūni. Ar putu karoti izņem no karstās eļļas un uzliek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa. Bagātīgi apkaisa ar pūdercukuru.
Reklāma
Reklāma
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas
152
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
! Šādā mīklā cep arī ābolus, persikus, plūmes un dārzeņus.
Īpašā medību garša – pauti saldā krējuma mērcē
FOTORECEPTE: DDD borščs
jeb mednieka sievas zupa “Reiz kādā Drēgnā Drūmā Dienā”
Marinētas paipalu olas ar kaperiem
Sklandraušu recepte. Klasika no Kurzemes
Burkānu un apelsīnu džems
Fiksie biezpiena un burkānu pīrādziņi Ilzes Jurkānes gaumē
Vecmāmiņas biezpienrausīši. Viegla recepte, kas atgādina par bērnību
Kāļu sautējums