
Foto – Aija Geida
Banāni mīklā 0
Banānus nomizo un katru sagriež sešos gabalos. Miltus sajauc ar kanēli un cepamo pulveri, pielej pienu un sablendē. Mīklai jābūt šķidrai, bet lai nenopilētu no augļa. Uzkarsē eļļu. Banānus mērcē mīklā un cep, līdz zeltaini brūni. Ar putu karoti izņem no karstās eļļas un uzliek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa. Bagātīgi apkaisa ar pūdercukuru.
Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Kā krāpnieki zina, kur meklēt cilvēkus ar vairākiem tūkstošiem kontā – vai banku dati kaut kur noplūst? Atbild eksperti
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
! Šādā mīklā cep arī ābolus, persikus, plūmes un dārzeņus.
Īpašā medību garša – pauti saldā krējuma mērcē
FOTORECEPTE: DDD borščs
jeb mednieka sievas zupa “Reiz kādā Drēgnā Drūmā Dienā”
Marinētas paipalu olas ar kaperiem
Sklandraušu recepte. Klasika no Kurzemes
Burkānu un apelsīnu džems
Fiksie biezpiena un burkānu pīrādziņi Ilzes Jurkānes gaumē
Vecmāmiņas biezpienrausīši. Viegla recepte, kas atgādina par bērnību
Kāļu sautējums