Foto – Karīna Miezāja

Banāni ar smiltsērkšķu sulu, auzām un jogurtu 0

Sastāvdaļas – 2 banāni, ½ tējk. sviesta, 2 ēd. k. medus, 100 ml smiltsērkšķu sulas, 100 ml ābolu sulas, 4 ēd. k. auzu, 5 ēd. k. grieķu jogurta, 5 ēd. k. jogurta bez piedevām, grauzdētas ķirbju sēklas, 3 ēd. k. valriekstu, Indijas riekstu (pistāciju, mandeļu vai citu riekstu), dažas avenes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Nomizotus banānus sagriež šķēlēs. Pannā liek medu un sviestu. Silda, līdz parādās putiņas. Tad pievieno banānu šķēles, pielej smiltsērkšķu sulu, ābolu sulu un vēl pēc mirkļa ievieno auzas. Pannu noņem no uguns, masai ļauj atdzist. Šo masu uzmanīgi sajauc ar jogurtu. Rotā ar avenēm, ķirbju sēklām un riekstiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.