Foto – Karīna Miezāja

Banāni ar smiltsērkšķu sulu, auzām un jogurtu 0

Sastāvdaļas – 2 banāni, ½ tējk. sviesta, 2 ēd. k. medus, 100 ml smiltsērkšķu sulas, 100 ml ābolu sulas, 4 ēd. k. auzu, 5 ēd. k. grieķu jogurta, 5 ēd. k. jogurta bez piedevām, grauzdētas ķirbju sēklas, 3 ēd. k. valriekstu, Indijas riekstu (pistāciju, mandeļu vai citu riekstu), dažas avenes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Nomizotus banānus sagriež šķēlēs. Pannā liek medu un sviestu. Silda, līdz parādās putiņas. Tad pievieno banānu šķēles, pielej smiltsērkšķu sulu, ābolu sulu un vēl pēc mirkļa ievieno auzas. Pannu noņem no uguns, masai ļauj atdzist. Šo masu uzmanīgi sajauc ar jogurtu. Rotā ar avenēm, ķirbju sēklām un riekstiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.