Foto – domohozyajka.com

Banāni ar biezpienu un jogurtu 0

Sastāvdaļas
5 gatavi banāni
100 g nesalda jogurta
200 g biezpiena ar zemu tauku saturu
1 ola
20 g dabiskā medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Notīra banānus, sagriež, kā vēlas, un izklāj formā.
2. Samaisa biezpienu ar olām, jogurtu, līdz veidojas gaisīga masa, ar to pārklāj formā ieliktus banānus. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes. Tā kā ēdiens tiks termiski apstrādāts, medu pievieno pirms pasniegšanas. Medus vietā var izmantot arī brūno cukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.