Foto – domohozyajka.com

Banāni ar biezpienu un jogurtu 0

Sastāvdaļas
5 gatavi banāni
100 g nesalda jogurta
200 g biezpiena ar zemu tauku saturu
1 ola
20 g dabiskā medus

Reklāma
Reklāma
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Notīra banānus, sagriež, kā vēlas, un izklāj formā.
2. Samaisa biezpienu ar olām, jogurtu, līdz veidojas gaisīga masa, ar to pārklāj formā ieliktus banānus. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes. Tā kā ēdiens tiks termiski apstrādāts, medu pievieno pirms pasniegšanas. Medus vietā var izmantot arī brūno cukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.