Foto – domohozyajka.com

Banāni ar biezpienu un jogurtu 0

Sastāvdaļas
5 gatavi banāni
100 g nesalda jogurta
200 g biezpiena ar zemu tauku saturu
1 ola
20 g dabiskā medus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Notīra banānus, sagriež, kā vēlas, un izklāj formā.
2. Samaisa biezpienu ar olām, jogurtu, līdz veidojas gaisīga masa, ar to pārklāj formā ieliktus banānus. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes. Tā kā ēdiens tiks termiski apstrādāts, medu pievieno pirms pasniegšanas. Medus vietā var izmantot arī brūno cukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.