Foto – Aija Geida

Baltās šokolādes krēms
 ar zemenēm 0

Nepieciešams

– 500 g svaigu zemeņu

– 200 g pilnpiena biezpiena

–  200 g baltās šokolādes

– 200 ml saldā krējuma

– ēdamkarote brūnā cukura

– ēdamkarote citrona sulas

– ēdamkarote kakao pulvera

Pagatavošana

Zemenes sagriež kubiciņos. Ūdens peldē izšķīdina balto šokolādi, biezpienu izmaļ cauri gaļas mašīnai un iemaisa balto šokolādi biezpiena masā. Stingrās putās saputo saldo krējumu kopā ar brūno cukuru un iecilā biezpiena masā. Masu sadala divās daļās – vienā no tām iemaisa kakao pulveri. Ar konditorejas šļirci skaisti kārto krēma kārtas – vienu gaišo, tad zemenes, pēc tam tumšo utt. Rotā ar svaigām zemenēm.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.