Baltās šokolādes krēms ar zemenēm 0
Nepieciešams
– 500 g svaigu zemeņu
– 200 g pilnpiena biezpiena
– 200 g baltās šokolādes
– 200 ml saldā krējuma
– ēdamkarote brūnā cukura
– ēdamkarote citrona sulas
– ēdamkarote kakao pulvera
Pagatavošana
Zemenes sagriež kubiciņos. Ūdens peldē izšķīdina balto šokolādi, biezpienu izmaļ cauri gaļas mašīnai un iemaisa balto šokolādi biezpiena masā. Stingrās putās saputo saldo krējumu kopā ar brūno cukuru un iecilā biezpiena masā. Masu sadala divās daļās – vienā no tām iemaisa kakao pulveri. Ar konditorejas šļirci skaisti kārto krēma kārtas – vienu gaišo, tad zemenes, pēc tam tumšo utt. Rotā ar svaigām zemenēm.