Baltais pīrāgs ar vistu un gailenēm. Gardums sēņu laikam 0
Pagatavošanas laiks: 45 min. + laiks mīklas atkausēšanai
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4-6
Sastāvdaļas
250g kārtainā bezrauga mīkla
200g gailenes
200g vistas fileja
125g Mozzarella siers
dilles
2 ķiploka daiviņas
1 tējk. medus
1 ēd.k. olīveļļa
sāls
Pagatavošana
Vistas fileju sagriezt mazos gabaliņos. Bļodā sajaukt medu, olīveļļu, smalcinātus ķiplokus un iemaisīt vistas fileju. Pievienot pēc garšas sāli.
Sagatavot cepešpannu un izklāt to ar cepamo papīru.
Uz papīra izklāt mīklu un atkausēt.
Uz pilnībā atkusušas mīklas izkārtot ar rokām saplūkātu sieru un vistas gabaliņus.
Sēnes notīrīt.
Mazākās var atstāt kā ir, lielākās gailenes saplūkāt ar rokām un sakārtot pīrāgam pa virsu.
Pārkaisīt ar sasmalcinātām dillēm un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos aptuveni 25-30 minūtes.
Recepti piedāvā