Foto – www.bonappetit.lv

Baltais pīrāgs ar vistu un gailenēm. Gardums sēņu laikam 0

Pagatavošanas laiks: 45 min. + laiks mīklas atkausēšanai

Reklāma
Reklāma

Sarežģītība: vienkārši

Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas

250g kārtainā bezrauga mīkla

200g gailenes

200g vistas fileja

125g Mozzarella siers

dilles

2 ķiploka daiviņas

1 tējk. medus

1 ēd.k. olīveļļa

sāls

Pagatavošana

VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
RAKSTA REDAKTORS
Kā krāpnieki zina, kur meklēt cilvēkus ar vairākiem tūkstošiem kontā – vai banku dati kaut kur noplūst? Atbild eksperti
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju sagriezt mazos gabaliņos. Bļodā sajaukt medu, olīveļļu, smalcinātus ķiplokus un iemaisīt vistas fileju. Pievienot pēc garšas sāli.

Sagatavot cepešpannu un izklāt to ar cepamo papīru.

Uz papīra izklāt mīklu un atkausēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz pilnībā atkusušas mīklas izkārtot ar rokām saplūkātu sieru un vistas gabaliņus.

Sēnes notīrīt.

Mazākās var atstāt kā ir, lielākās gailenes saplūkāt ar rokām un sakārtot pīrāgam pa virsu.

Pārkaisīt ar sasmalcinātām dillēm un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos aptuveni 25-30 minūtes.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.