Publicitātes foto

Baltais karstvīns ar kanēli un kardamonu 0

Sastāvdaļas
200 ml cukura
200 ml ūdens
1 pudele baltvīna (75 cl)
1 apelsīna miziņa
2 ēd.k. kardamona sēklu
2 gab. kanēļkoka mizas
5 gab. karambola šķēles

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.

Pagatavošana.
1. Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.
2. Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.
3. Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.

Recepti piedāvā AS “Santa Maria”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.