Publicitātes foto

Baltais karstvīns ar kanēli un kardamonu 0

Sastāvdaļas
200 ml cukura
200 ml ūdens
1 pudele baltvīna (75 cl)
1 apelsīna miziņa
2 ēd.k. kardamona sēklu
2 gab. kanēļkoka mizas
5 gab. karambola šķēles

TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
TV24
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Lasīt citas ziņas

Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.

Pagatavošana.
1. Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.
2. Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.
3. Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.

Recepti piedāvā AS “Santa Maria”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.