Balso un nosaki pavāršova “La Dolce Vita” Zelta recepšu čempionāta finālistus! 40
Strauji tuvojas TV24 pavāršova “La Dolce Vita” Zelta recepšu čempionāta fināls. Tajā tiks noskaidrots talantīgākais virtuves pavēlnieks, kas balvā saņems ne vien uzvarētāja godu, bet arī LG ledusskapi ar Door Cooling tehnoloģiju. Bet tikmēr balsojot jānoskaidro tie četri pusfināla dalībnieki, kuri turpinās spēkiem mēroties arī lielajā finālā! Noslēguma raidījums TV24 ēterā būs skatāms 31. decembrī.
Roberto Meloni virtuvē jau vairāku mēnešu garumā norisinās La Dolce Vita Zelta recepšu čempionāts, kurā vairākās kārtās savas kulinārās prasmes un meistarstiķus demonstrē ēst gatavošanas virtuozi no visas Latvijas.
Lūk, arī viņi!
Balso un palīdzi savam favorītam tikt finālā!
Balsošana ilgs līdz 18. decembra pulksten 23.59!!!!
Bērnudārza pavāre Ilva Liepniece
Auces bērnudārza “Pīlādzītis” pavāre Ilva Liepniece savas kulinārās prasmes apliecināja, gatavojot pildītās pankūkas – saldās ar biezpienu un marmelādi un sāļās ar vistas gaļu, un vēl galdā cēla pildītos vistu stilbiņus ar sieru un kartupeļu laiviņas ar sēņu mērci.
“Jūras Zeme” vadītājs Āris Ādlers
Biedrības “Jūras Zeme” vadītājs Āris Ādlers La Dolce Vita Zelta recepšu čempionātā pagatavoja savus kulināros meistarstiķus – pildītu ķirbi ar griķiem, sīpoliem un truša gaļu un miltu klimpas ar sīpoliem un krāšņo maizi ar tomātiem.
Skolotāja Armanda Višņova
Dizaina un tehnoloģiju skolotāja Armanda Višņova Roberto virtuvē ienesa saldus aromātus – viņa gatavoja spāņu cepumus čurros ar šokolādes mērci un cepumus ar šokolādes gabaliņiem.
Septiņu bērnu audžumamma Ivita Krēvica
Septiņu bērnu audžumamma no Alūksnes Ivita Krēvica La Dolce Vita Zelta recepšu čempionātā uzmeistaroja pildītās pankūkas ar žāvētu gaļu un burkāniem un vēl pasniedza arī saldajā krējumā sutinātus vistu stilbiņus.
Kūku cepējs Sandis Rakovs
Pavārs, kūku cepējs Sandis Rakovs, viesodamies Roberto virtuvē, spoži apliecināja savas daudzpusīgās prasmes – viņš pagatavoja lauku torti ar vārīto sviesta krēmu un zirņu pudiņu ar cūkgaļas medaljoniem un ābolu-dzērveņu mērci.
Titula “Vice Misis Latvija 2019” ieguvēja Luīza Romanova
1. Vice Misis Latvija 2019, šovrūma “Louise boutique” īpašniece Luīza Romanova vērtēšanai pasniedza burkānu zupu ar smalcinātu ingveru un lasi, vistas gaļas rullīšus ar spinātiem, bekonu un plūmju mērci un citronu musa kārtojumu.
Ģimenes konditorejas uzņēmuma īpašniece Linda Kreidere
Ģimenes konditorejas uzņēmuma “Ma’me patisserie” īpašniece Linda Kreidere Roberto cienāja ar vistas gaļas šašliku adžikā un pilngraudu auzu pārslu groziņiem, kas pildīti ar iebiezināto pienu, banāniem un putukrējumu.
Mājražotāja Ginta Puķīte
Mājražotāja, kūku un citu gardumu cepēja Ginta Puķīte savu pavārprasmi nodemonstrēja, gatavojot siera kūciņas ar ogām, biskvīta “kartupeļus” ar iebiezināto pienu un kārtaino špliterkūku.
Žurnāliste Ilze Pētersone
Žurnāliste, žurnāla “Mājas Viesis” redaktores vietniece Ilze Pētersone pārsteidza ar vairākām Zelta receptēm – pīrāgu “Čanapuri” ar Čedaras sieru un pētersīļiem, olbaltumu biskvīta ruleti ar ogām un kārtainās mīklas tūtiņām ar melleņu bezē pildījumu.
Itāliešu šefpavārs Frančesko Dželo
Itāliešu šefpavārs Frančesko Dželo garšas kārpiņas palutināja ar vairākiem Zelta meistarstiķiem – viņš gatavoja safrāna pastu ar cukīni, garnelēm, mīdijām un pistāciju riekstiem un mini kanoli ar sieru.
Pavāre Sanita Tabūne
Pavāre Sanita Tabūne no Tirzas pagasta La Dolce Vita Zelta recepšu čempionātā galdā cēla savus kulināros meistarstiķus – cūkgaļas irbītes saldā krējuma mērcē, siļķi kažokā un selerijas kotletes.