Baklažānu “pastaliņas” no kārtainās mīklas ar sieru. Pikanta uzkodiņa! 0
Vispirms bļodiņā liek “SierŠtelles” sieru un pievieno tam koriandru, olu, piparus un ķiplokus.
Tad pannā sakarsē eļļu un apcep baklažāna gabaliņus un sīpolus. No mīklas izspiež ovālus, veido “pastaliņas” un rindo tās uz pannas.
Katrā “pastaliņā” liek pa piciņai siera maisījuma, virsū kārto 2 – 3 baklažāna gabaliņus un 2 tomāta gabaliņus.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 175°C, liek tajā “pastaliņas” un cep apmēram 15 minūtes, līdz mīkla ir izcepusies, bet pildījums viegli burbuļo.
Pirms pasniegšanas katru “pastaliņu” pārkaisa ar svaigu koriandru.