Baklažānu “pastaliņas” no kārtainās mīklas ar sieru. Pikanta uzkodiņa! 0

Vispirms bļodiņā liek “SierŠtelles” sieru un pievieno tam koriandru, olu, piparus un ķiplokus.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Tad pannā sakarsē eļļu un apcep baklažāna gabaliņus un sīpolus. No mīklas izspiež ovālus, veido “pastaliņas” un rindo tās uz pannas.

Katrā “pastaliņā” liek pa piciņai siera maisījuma, virsū kārto 2 – 3 baklažāna gabaliņus un 2 tomāta gabaliņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepeškrāsni sakarsē līdz 175°C, liek tajā “pastaliņas” un cep apmēram 15 minūtes, līdz mīkla ir izcepusies, bet pildījums viegli burbuļo.

Pirms pasniegšanas katru “pastaliņu” pārkaisa ar svaigu koriandru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.