
Anda Krauze
Baklažānu namiņš ar Fetas sieru 0
KĀ GATAVOT?
Baklažānu sagriež šķēlēs, apcep olīveļļā – aptuveni 2 min no katras puses. Bazilika lapiņas sablenderē kopā ar ķiploku, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Uz šķīvja liek ceptā baklažāna šķēli, virsū – svaiga tomāta šķēli, tad Fetas sieru, atkal tomātu un baklažānu. Visu pārlej ar bazilika mērci, pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem.
Reklāma
Reklāma
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Kličko nostājas pret Zelenski: “Miera dēļ, iespējams, nāksies atteikties no teritorijas”. Vai Ukraina jau gatavo kapitulāciju?
Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE