Foto – Bonappetit.lv

Tomātu zupa pikantā 0

Pagatavošana

Katlā uzkarsē eļļu un uz nelielas uguns apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie zeltaini un mīksti. Pievieno meksikāņu garšvielu maisījumu un malto gaļu, maisot ar koka karoti, apcep arī to.

Reklāma
Reklāma
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts… 11
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Lasīt citas ziņas

Pievieno tomātus. Pievieno verdošu ūdeni – skatieties, jo mazāk ūdens, jo biezāka zupa.

Pieber sāli un piparus.

Pavārīt vēl 10–15 minūtes.

Pasniedz nevis šķīvī, bet bundžiņā no tomātiem ar viegli grauzdētu maizes šķēli.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.