Foto – Bonappetit.lv

Tomātu zupa pikantā 0

Pagatavošana

Katlā uzkarsē eļļu un uz nelielas uguns apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie zeltaini un mīksti. Pievieno meksikāņu garšvielu maisījumu un malto gaļu, maisot ar koka karoti, apcep arī to.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Pievieno tomātus. Pievieno verdošu ūdeni – skatieties, jo mazāk ūdens, jo biezāka zupa.

Pieber sāli un piparus.

Pavārīt vēl 10–15 minūtes.

Pasniedz nevis šķīvī, bet bundžiņā no tomātiem ar viegli grauzdētu maizes šķēli.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.