Citronu kūka ar “Philadelphia” sieru 2
Pagatavošana
Pagatavot krēmu. Olas uzputot ar cukuru un citrona sulu. Pievienot sviestu un karsēt ūdens peldē apm. 5min, kamēr masa sabiezē. Krēmu atdzesēt un samaisīt ar sieru.
Citronus nomazgāt, sarīvēt miziņu un izspiest sulu.
Miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli sajaukt kopā. Atsevišķā bļodā sajaukt sieru, eļļu, citrona miziņu, sulu un olu, savienot visu kopā. Apmaisīt, lai veidojas viendabīga masa. Mīklu pārliet formā un cept apm. 40 min. 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Kūku izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Jau atdzisušu kūku apsmērēt ar sagatavoto krēmu.
Recepti piedāvā