
Foto – Tv24Riga Publicitātes foto
Azerbaidžāņu “Dushbere” ar pašu gatavotiem pelmeņiem. Tv24 fotorecepte 0
No sākuma liec vārīties liellopa buljonu ar apdedzinātiem kauliem un sīpoliem un selerija sakni.
Sajauc malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām. Sagatavo mīklu un ļoti plāni izrullē, ar asu nazi sagriez 1cmx1cm mazos kvadrātiņos, kuros ietin malto gaļu, veidojot mazus pelmenīšus. Gatavos pelmeņus liec gatavā buljonā, līdz viņi sāk peldēt.
Reklāma
Reklāma
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
