Avokado un mango salāti ar tīģergarnelēm un avokado – jogurta mērci 0
Sastāvdaļas (1 porcijai) – 5 gab. jeb 100 g tīģergarneļu, 50 g mērces “Sweet chilli”, bezpiedevu jogurts, 10 g sviesta, ½ mango, viens liels vai 1,5 vidēji avokado, 200 g spinātu, 1 citrons, 1 ķiploka daiviņa, 20 g cukura, sāls, melnie maltie pipari.
Pagatavošana.
Jogurtu, pusi ķiploka daiviņas, pusi avokado, pievienojot šķipsniņu sāls, cukuru, maltos melnos piparus un puscitrona sulu sablendē mērcītē. Tīģergarneles notīra, iemarinē čili mērcē, kurai pievienots sakapāts ķiploks, sāls un pipari. Pēc tam garneles apcep sviestā. Mango un avokado sagriež šķēlītēs un kārto uz šķīvja. Virsū lej jogurta mērci. Pievieno spinātus un apceptās tīģergarneles.