Foto: Valdis Semjonovs

Avokado un mango salāti ar tīģergarnelēm un avokado – jogurta mērci 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 5 gab. jeb 100 g tīģergarneļu, 50 g mērces “Sweet chilli”, bezpiedevu jogurts, 10 g sviesta, ½ mango, viens liels vai 1,5 vidēji avokado, 200 g spinātu, 1 citrons, 1 ķiploka daiviņa, 20 g cukura, sāls, melnie maltie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
Tramps nikns uz Putinu un pirmo reizi publiski izsaka reālus draudus
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
Lasīt citas ziņas

Jogurtu, pusi ķiploka daiviņas, pusi avokado, pievienojot šķipsniņu sāls, cukuru, maltos melnos piparus un puscitrona sulu sablendē mērcītē. Tīģergarneles notīra, iemarinē čili mērcē, kurai pievienots sakapāts ķiploks, sāls un pipari. Pēc tam garneles apcep sviestā. Mango un avokado sagriež šķēlītēs un kārto uz šķīvja. Virsū lej jogurta mērci. Pievieno spinātus un apceptās tīģergarneles.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.