Foto – Matīss Markovskis

Avokado un dateļu trifeles ar kļavu sīrupu. Ne kripatiņas cukura 0

Sastāvdaļas
2 avokado
220 g dateļu
20 g kļavu sīrupa
70 g kokosriekstu eļļas

Reklāma
Reklāma
“Ir uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noteiktu nāves cēloni.” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 137
Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Panējumam
30 g kokosriekstu skaidiņu
20 g ķirbja sēklu
10 g magones sēklu
25 g godži ogu

Pagatavošana.
Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, atdala no mizas, liek bļodā. Dateles atdala no kauliņiem un arī liek turpat. Pievieno kļavu sīrupu, kokosriekstu eļļu un visu sablendē viendabīgā masā. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek atdzesēties ledusskapī uz 15–20 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikmēr atsevišķos trauciņos saber panējamos materiālus: kokosriekstu skaidiņas, ķirbja sēklas, magoņu sēkliņas un godži ogas.

Kad masa ledusskapī jau sastingusi, uz šķīvja vai paplātes veido ~15 g smagas bumbiņas un katru apviļā sev vēlamajā panējumā – pēc patikas un sajūtām.

Bumbiņas var iepakot kā pašgatavotu dāvanu caurspīdīgā papīrā un apsiet krāšņu lentīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.