Publicitātes foto

Avokado un bumbieru kūka. Bez cepšanas un bez miltiem! 2

Biskvītam
Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
Zaļās pistācijas – 50 g
Indijas rieksti – 100 g
Dzeltenās rozīnes – 200 g

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Krēmam un kūkai
Kivi – 4 gab.
Avokado – 4 gab.
Bumbieri – 4 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Laims – 1 gab.

Dekoram
Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Gatavo biskvītu – sablendē vai samaļ riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpina malt, līdz izveidojās ķepīga masa.
2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.
3. Liek sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.
4. Notīra kivi un sagriež plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.
5. Gatavo krēmu – notīra bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.
6. Lej kūkas formā un liek saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.
7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.