Avokado un bumbieru kūka – bez cepšanas 0

Paredzēts: 8 personām
Gatavošanas laiks: 15 min + 2 h saldētavā

Reklāma
Reklāma
TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas biskvītam – 200 g dzelteno rozīņu, 100 g Indijas riekstu, 50 g lobītas ķirbju sēklas, 50 g zaļās pistācijas.

Sastāvdaļas krēmam un kūkai – 4 kivi, 4 mazie vai 2 lielie avokado, 3-4 bumbieri (bez mizas un sēklām), 1 laims, 2 ēdamk. medus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dekoram – 250 g svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles.

Pagatavošana.

Riekstus un sēklas liek blendera krūzē un samaļ. Pievieno rozīnes un samaļ tā, lai izveidojas ķepīga masa.
Tortes formā (diametrs aptuveni 22 cm) ieklāj cepamo papīru, liek virsū ķepīgo riekstu masu un izlīdzina.
Notīra kivi, sagriež plānās šķēlītēs un klāj virsū pamatnei.
Gatavo krēmu.
Notīra bumbierus un avokado.
Liek blendera krūzē, pievieno laima sulu un saldumam – medu. Samaļ krēmīgā masā un lej kūkas formā.
Kūku liek saldētavā uz vismaz 2 stundām, lai krēms atdziest un iegūst saldējuma struktūru.
Pasniedz dekorētu ar svaigām vai saldētām ogām.

Ideja!
Izmēģini pagatavot svaigēdāju kūku, kā biezinātāju krēmam izmantojot banānu un garšu bagātinot ar dažādām ogām un augļiem.

Recepti piedāvā “Rimi gardēžu” komandas šefpavārs Normunds Baranovskis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.