Foto: Anda Krauze

Avokado salāti ar ķirštomātiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• avokado (tam jābūt gatavam!)
• dzelteni un sarkani ķirštomāti
• minimocarella
• lapu salātu mix
• pesto mērce
• balzamiko krēms

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
“Tikai klusē” – Zalužnijs atklāj, ka viena no NATO dalībvalstīm lūgusi slēpt informāciju par Krievijas droniem tās teritorijā
Kokteilis
Kā horoskopa zīmes rīkojas stresa situācijās: bēg, sauc palīgā vai stājas pretī briesmām? Vēzis paslēpsies un raudās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, tad iegulda minimocarellas bumbiņas un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Avokado laiviņas liek uz dažādu šķirņu lapu salātiem, apkārt kārto ķirštomātiņus un mocarellas bumbiņas. Bagātīgi aizdara ar pesto mērci, pārslaka arī balzamiko krēmu. Pasniedz ar pašceptu graudu maizi.

Recepti piedāvā Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.