Foto-babuskini-recepti

Avokado mērcīte ar zaļumiem un ķiploku 0

Šo mērcīti ir ļoti viegli pagatavot, un tā lieliski der pie zivīm, garnelēm un baltās gaļas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
18 lietas, ko dara sievietes un ko vīrieši nevar ciest 67
“Eiropa gatavojas 2030. gadam – kodolbunkuri, obligātais dienests un slepeni plāni!” ārzemju medijos ar šādiem skaļiem virsrakstiem piemin Baltijas valstis
“Tēvs veica nacistu sveicienu un ir daļa no ļaunuma impērijas!” Maska meita vairs neklusē
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 nogatavojies avokado, 2 ēdamkarotes skābā krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pārgriezt avokado gareniski uz pusēm, izņemt kauliņu un ar karoti izgrebt visu mīkstumu. Diļļu un pētersīļu zaļumus smalki sagriezt. Avokado mīkstumu ielikt blenderī, pievienot sagrieztos zaļumus, krējumu, ķiploka daiviņas, sāli un piparus un visu kārtīgi sasmalcināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Avokado mērcīte ir gatava. Labu apetīti!
Recepte no babuskini-recepti.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.