Foto-babuskini-recepti

Avokado mērcīte ar zaļumiem un ķiploku 0

Šo mērcīti ir ļoti viegli pagatavot, un tā lieliski der pie zivīm, garnelēm un baltās gaļas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Sēras par Timmu gan bija īsas: Sedokova nāk klajā ar paziņojumu, ko fani nudien negaidīja
VIDEO. “Apkārt valda pilnīgs klusums, nolēmu doties atpakaļ uz auto,” Edgars piedzīvojis negaidītu tikšanos, dodoties prom no medībām 18
Kokteilis
Svari – Audi, vērsis – Volvo. Kāda automašīna piemērota tavas zodiaka zīmes pārstāvjiem? 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 nogatavojies avokado, 2 ēdamkarotes skābā krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pārgriezt avokado gareniski uz pusēm, izņemt kauliņu un ar karoti izgrebt visu mīkstumu. Diļļu un pētersīļu zaļumus smalki sagriezt. Avokado mīkstumu ielikt blenderī, pievienot sagrieztos zaļumus, krējumu, ķiploka daiviņas, sāli un piparus un visu kārtīgi sasmalcināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Avokado mērcīte ir gatava. Labu apetīti!
Recepte no babuskini-recepti.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.