Foto: SHUTTERSTOCK

Avokado laiviņas – ātri, vienkārši, bet izsmalcināti 0

Sastāvdaļas

• 2 avokado

• 200 g biezpiena ar krējumu

• 150 g auksti kūpināta laša filejas

• citrons

• svaigi pētersīļi un dilles

Pagatavošana

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kaulu (var nomizot mizu, jo būs vieglāk apēst).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Avokado pusītes liek uz šķīvja. Tajās pilda biezpienu, pārliek saritinātas laša filejas šķēlītes.

Citronu sagriež ļoti plāni, mazliet sulas uzspiež lasim.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dekorē ar svaigiem pētersīļiem vai dillēm.

Biezpiena vietā var ņemt mājas sieru, laša vietā – ikrus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.