Foto – Signe Prola

Aveņu zupa ar saldējumu 0

Sastāvdaļas

400 g aveņu, 100 g saldā krējuma, 400 g baltā saldējuma, cukurs, piparmētras

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
“Es atvainojos, kundze, man tagad gribas rupji lamāties!” Ārsts Māris pastāsta par darījumu, par ko vienojies ar pacienti
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Saldētas vai svaigas avenes sablendē un pievieno 100 g saldā krējuma un 2 ēdamkarotes cukura. Iegūto masu samaisa, liek deserta trauciņos un pievieno balto saldējumu. Dekorē ar piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.