
Foto – Signe Prola
Aveņu zupa ar saldējumu 0
Sastāvdaļas
400 g aveņu, 100 g saldā krējuma, 400 g baltā saldējuma, cukurs, piparmētras
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes
1
“Es atvainojos, kundze, man tagad gribas rupji lamāties!” Ārsts Māris pastāsta par darījumu, par ko vienojies ar pacienti
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Saldētas vai svaigas avenes sablendē un pievieno 100 g saldā krējuma un 2 ēdamkarotes cukura. Iegūto masu samaisa, liek deserta trauciņos un pievieno balto saldējumu. Dekorē ar piparmētru lapiņām.