Aveņu un kokosriekstu maizītes 0
Miltus sajauc ar pusi brūnā cukura (75 g), pievieno sviestu un visu samīca, līdz veidojas drupačas. Pievieno olu, vaniļas ekstraktu un veido mīklu. To izklāj pannā un sadursta ar dakšiņu. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes, līdz tā viegli brūna. Tad izņem no krāsns un vēl siltai uzziež aveņu ievārījumu.
Atlikušās divas olas sakuļ kopā ar otru pusi brūnā cukura (75 g), iemaisa kokosriekstu skaidiņas, uzklāj aveņu ievārījumam un cep krāsnī vēl 20–25 minūtes, līdz virsma kļūst zeltaini brūna. Atdzesē pannā un tad sagriež gabaliņos. Garšīgas un barojošas aveņu maizītes ar riekstu garšu un smaržu
.