Foto – Anda Krauze

Aveņu biezpiena kārtojums ar vaniļas mērci 0

Sastāvdaļas – svaigas avenes, olas, saldais krējums, vaniļas pāksts, cukurs, biezpiens.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Uzkuļ saldo krējumu, pievieno biezpienu, cukuru.

Avenes ar cukuru sablenderē līdz vienmērīgai masai, izberž caur sietu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vaniļas mērcei – 1 litrs saldā krējuma, desmit olu dzeltenumi, astoņas ēdamkarotes cukura, viena vaniļas pāksts. Saldo krējumu uzsilda, pievieno vaniļu, ļauj uzsilt, ne vārīties. Olas sakuļ ar cukuru un abas masas sajauc, liek ūdens peldē, ievāra, līdz masa kļūst krēmīga.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.