Foto – Anda Krauze

Auzu pārslu smūtijs veselīgām un sātīgām brokastīm 0

Samantas Tīnas Poļakovas saspringtais dzīves ritms un profesija stingri pieprasa, lai ēdiens būtu viegli un ātri pagatavojams, un galvenais – veselīgs! Dziedātāja katru rītu sāk ar garšīgo auzu pārslu smūtiju: “Galvenais ir brokastis, un, ja no rīta esmu izdzērusi šo smūtiju, zinu, ka būs enerģija visai dienai – iemetu blenderī sastāvdaļas, un pati tikmēr ieeju dušā. Ēst veselīgi ir ļoti svarīgi – es daudz sportoju, tādēļ nevaru atļauties ēst to, kas pagadās. Manuprāt, tieši mums, sievietēm, būtu ļoti jāseko līdzi tam, no kā pārtiekam.” Samanta uzreiz atzīstas, ka galvenais ēst gatavotājs mājās ir draugs, kuram tas lieliski padodas, taču ir reizes, kad arī viņai pašai rodas vēlme pašiverēties pa virtuvi.

Reklāma
Reklāma

Auzu pārslu smūtijs

Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – banāns, auzu pārslas, zemesriekstu sviests, mandeles, mandeļu piens, kanēlis.

Pagatavošana.
• Blenderī liek vienu sagrieztu banānu.
• Pievieno saujiņu auzu pārslu, karoti zemesriekstu sviesta.
• Pieber mandeles (vai citus riekstus pēc izvēles) un pielej mandeļu pienu (var arī sojas pienu).
• Pievieno šķipsniņu kanēļa un visu sablenderē.

CITI ŠOBRĪD LASA
Samanta Tīna
Foto – Valts Kleins