Foto – Fotolia.com

Auzu pārslu kotletes gavētājiem un tievētājiem 0

Auzu pārslu vietā šai receptē var izmantot arī vārītus rīsus – tāpat izdodas garšīgi.

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

1 glāze auzu pārslu
200 gramu šampinjonu
1 kartupelis
Ķiploki
1 sīpols
Pētersīļi
Sāls un pipari pēc garšas
Gatavais garšvielu maisījums vistas kotletēm vai karija

Pagatavošana

1. Auzu pārslas aplej ar 1/2 glāzi verdoša ūdens. Ļauj uzbriest. Lieko ūdeni notecina.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus sarīvē uz smalkas rīvītes. Šampinjonus sasmalcina.

3. Dārzeņus un sēnes sajauc ar auzu pārslām. Samaisa un pievieno garšvielas un zaļumus.

4. izveido kotletītes vai plācenīšus un cep augu elļā, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Tomātu-bazilika mērce

Tomātus sautē kopā ar bazilika lapiņām. Beigās pievieno nedaudz balzametiķa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.