Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem. Žanra klasika ar īpašu niansi! 0

Sagatavošana: 45 min.
Termiskā apstrāde: 20 min.
15 gab.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Receptes
Tu tos ēdi zaļus/svaigus? Tā vairāk nedari! 5 dārzeņi, kuri pirms ēšanas jānovāra
“Ja jūs uzpildāt degvielu šādā veidā, jūs esat idiots!” Eksperts ceļ trauksmi, mudinot autovadītājus izvairīties no plaši izplatītas kļūdas degvielas uzpildes stacijās
“Es iegādājos šo automašīnu vēl pirms Masks bija sajucis prātā.” Cilvēki masveidā atsakās no “Tesla”. Sācies uzņēmuma boikots?
Lasīt citas ziņas

1. Valriekstus sasmalcina. Auzu pārslas blenderī samaļ miltos. Pārber bļodā, pievieno izsijātus miltus, vaniļas cukuru un riekstus. Samaisa.

2. Ar mikseri saputo sasildītu sviestu kopā ar cukuru, kamēr izveidojas balta, viendabīga masa. Turpinot kult, uzmanīgi pievieno olas. Liek klāt miltu un riekstu maisījumu, izveido mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Mīklu liek uz miltiem pārkaisītas darba virsmas un izrullē 1 cm biezā slānī. Ar formiņu palīdzību izspiež figūriņas. Tās izliek uz pannas, kas pārklāta ar pergamentu (to iepriekš ieziež ar sviestu). Cep cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem, aptuveni 20 minūtes.

4. Karstos cepumus dekorē ar cukura glazūru, pūdercukuru vai kausētu šokolādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.