
Foto-Aija Geida
Auzu pārslu cepumi ar kerobu 0
Kā gatavot?
Miltus sajauc ar kerobu un cepamo pulveri, pievieno auzu pārslas. Kefīram pieliek brūno cukuru (ja nav brūnā, var likt rafinēto) un olīveļļu, maisa, līdz cukurs izšķīdis, tad to pievieno miltu maisījumam un izmaisa. Pieliek dzērvenes un gabaliņos sagrieztas aprikozes. Uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, liek mīklas piciņas un cep 180 – 190 grādos aptuveni 20 minūtes.
Reklāma
Reklāma
Cīsiņu dubultpīrāgs brokastīs
Medū karamelizēti banāni ar kanēli un pekanriekstiem, pasniegti ar bezpiedevu jogurtu
Burito ar tomātu omleti, avokado un šķiņķi
Aukstā zupa ar augļiem
Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī
Melnie spageti ar mīdijām
Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem
Bērzu sula
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!