Auzu pārslas majonēzē. Neierasti! 0

Sastāvdaļas.100 g maltu auzu pārslu, 250 g tomātu, 70 ml saldā krējuma, 35 g olīveļļas, 3 ēdamkarotes cukura, ½ – 1 tējkarote sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote maltu melno sinepju sēklu.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas 450 ml majonēzei.

Kā gatavot?

Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā, izņem cietos vidus un sablendē. Samaisa ar eļļu, saldo krējumu un garš­vielām (ja mājās nav melno sinepju sēklu, tās var aizstāt ar veikalā nopērkamajām dzeltenajām krievu sinepēm). Sa­blendē visu viendabīgā masā (jākuļ vismaz 3 – 5 minūtes). Lieliska mērce, ar ko pārliet grilētus dārzeņus un gaļu, gaļas, zivju un dārzeņu kotletes, ceptus kartupeļus. Labi garšo, pārlieta svaigiem dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.