Auzu pārslas ar avenēm 
un putukrējumu
 0

Sastāvdaļas. 50 g ātri vārāmo auzu pārslu, 300 g aveņu (var izmantot zemenes, kazenes, svaigus augļus), 1 glāze piena, 200 ml saldā krējuma, cukurs pēc garšas, kļavu sīrups.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Receptes
Karsējot kļūst par indi?! Šis un 9 citi mīti par medu
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas uzbriedina vārītā pienā, pievieno cukuru un avenes. Ja pārslas šķiet par sausām, pielej vēl pienu. Ēdienu kārto stikla traukā, virs pārslām liekot putukrējumu un avenes. Pārlej kļavu sīrupu. Var izmantot arī zemeņu un piparmētru salsu (svaigas piparmētru lapas sakapā ar zemenēm).

 

Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.