Viena cilvēka sāpe – visas cilvēces sāpe 0


Būdams dziednieks piektajā paaudzē, Īans Vaits jau daudz zināja par ziediem – viņa vecvecmāmiņas nodarbojās ar augiem un ziediem, daudz viņš uzzināja saziņā ar aborigēniem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Kā apliecinājums tam, ka šīs esences darbojas un ka viņam tās jāgatavo, bija pieredze, kad klientu problēmas un tajā dienā gatavotā esence, “sabalsojās”. Proti, problēmu, ar kurām klienti vērsās pie speciālista, sakne un risinājumi bija meklējami tā zieda vēstījumā, kura esenci todien viņš bija pagatavojis. Un cilvēki guva no augiem labus ārstēšanās rezultātus.

“Aizvien tiek atklātas tādas esences, kuras vajag cilvēcei šobrīd, jo viena cilvēka sāpe ir visas cilvēces sāpe,” atzīmē speciāliste.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sievišķībai, mērķu sasniegšanai, emociju līdzsvarošanai

Katrs var atrast dažādu stāvokļu līdzsvarošanai atšķirīgus ziedus. Ir esences sievišķībai, savstarpējām attiecībām, labam miegam, iekšējā bērna atraisīšanai u.t.t.
Olga atceras, kā pie viņas atnākusi kliente, aizņemta biznesa lēdija un trīs bērnu mamma. Viņas stresa līmenis jau bija bīstami augsts. “Sievietei palīdzēja gatavā ziedu kombinācija “Calm and clear”. Viņa jau nākamajā dienā man piezvanīja un jautāja, vai tur nav pievienoti spēcīgi nomierinoši līdzekļi – cik rimti viņa jutās. Līdzīgi jautājumi man uzdoti ne reizi vien,” pasmaida Olga, nopietni paskaidrojot, “cilvēki piedzīvo tik augstu stresa līmeni, ka veselīgs līdzsvars ir aizmirsts, tas liekas kā narkotisks. Bet dzīvot var patiesi viegli, laimīgi, priecīgi, bez stresa.”

Speciāliste atgādina, ka tāpat kā mums vajadzīgs fiziskais ēdiens un mēs jūtam diskomfortu, ja laikus nepaēdam, tāpat arī smalkajiem ķermeņiem vajadzīga maltīte. Kāda? “Labs miegs, skaista mūzika, saules gaisma… Tāpat kā augi, arī mēs barojamies ar saules gaismu. Šīs esences sevī nes nevis vienkārši sauli, bet Austrālijas spilgto, spēcīgo sauli. Tā ir iegūlusi ziedu esencēs un ir brīnišķīgs ēdiens smalkajiem ķermeņiem. Tāpēc esenču darbība ir acīmredzama.”

“Dagger Hakea”. Foto no laredfloral.com

Zieda izskats un smarža sasaucas ar tā vēstījumu. Piemēram, zieds ‘Dagger Hakea’ ir ar piecām asām ziedlapiņām. Tajā pašā laikā tas ir krēmīgs un ar maigu aromātu. Šis zieds norāda uz jūtām, kādas mums ir pret mums tuviem cilvēkiem. No vienas puses esam mīloši, no otras puses, tieši pret tuvajiem atļaujamies būt asi (patiesībā – aizstāvamies, baidoties, ka mūs var sāpināt). Šī ziedu esence palīdz nolīdzināt asumus attiecībās ar tuviniekiem, neitralizēt agresiju, aizvainojumus, salīgt. Cik patīkami, kad nav strīdu un asu stūru, nav jāsaspringst, aizstāvoties un atvairot emocionālos sitienus.

“Macrocarpa”. Foto no Pinterest

Cits zieds, ‘Macrocarpa’, palīdz atraisīt snaudošu enerģiju – darbojas kā raķete! Tas atjauno entuziasmu, iekšējo spēku. Šī auga sēklas var pat 40 gadus nostāvēt zemē un gaidīt piemērotus apstākļus, lai turpinātu dzīvot. Tam ir ļoti stingrs apvalks, un sēklas nevar to pārsist, bet pēc ugunsgrēka tās spēj izšauties ārā. Katram cilvēkam gribas uzzināt savu ceļu – šis zieds palīdzēs to izvēlēties, “izšaut”. To iesaka depresīvos mirkļos, stagnējošos dzīves brīžos, kad ir bezspēks un neziņa par to, ko cilvēks īsti vēlas.

Ne tikai emociju kārtošanai

“Šīs tinktūras darbojas ļoti augstā līmenī,” uzsver Olga. “Katram ziedam ir zināms elektromagnētiskais impulss, augstākā vibrācija. To var mēģināt saprast, iedomājoties, cik liela starpība ir starp augsta sprieguma elektrību un, teiksim, mobilā telefona lādētāja jaudu. Arī cilvēkam ir savi elektromagnētiskie impulsi. Ziedam šie impulsi ir vēl augstāki, smalkāki, kurus nevaram sajust. (Tiesa, mūsdienās ir arvien vairāk smalki jūtošu cilvēku, kuriem pietiek, teiksim, paņemt ziedu esences pudelīti rokās un jau saprast, kura der, kura ne. Tikpat jūtīgi ir bērni). Tāpat kā cilvēkus pievelk līdzīgi cilvēki, jo viņiem ir līdzīgi elektromagnētiskie lauki, tāpat var piesaistīt ziedi, kas atrodas “līdzīgā frekvencē”.

Reklāma
Reklāma
Turklāt ziedi palīdz kārtot dažādus cilvēka ķermeņus. Kā zināms, cilvēkam nav tikai fiziskais ķermenis – ir vēl arī astrālais, mentālais u.c. – šie ziedi strādā dažādos līmeņos.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.