pexels.com/ Julia Larson

Jaunava – perfekcionisms, līdzatkarība, fiziskās aktivitātes 19

Jaunavas līdz sirds dziļumiem ir pedantiskas perfekcionistes un visā tiecas pēc kārtības. Ja ieiet neuzkoptā istabā, izjūt obsesīvu vēlmi ieviest kārtību un visu salikt tā, lai viss būtu savās vietās un noteiktā secībā. Lai gan šī atkarība ir salīdzinoši nekaitīga, Jaunavas var kļūt pārāk apsēstas ar tīrību. Dažreiz šī atkarība var nonākt galējībās, piemēram, kad šķīvji žāvētājā ir jāsakārto augošā secībā vai T-krekli skapī jāsaliek pēc krāsām. Tomēr šāds pedantisms palīdz Jaunavām dzīvē justies pārliecinātākām un harmoniskām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Lasīt citas ziņas

Jaunava ir zīme, kuru raksturo kalpošana. Viņas prot uzņemties atbildību un palīdzēt citiem. Tomēr šai iezīmei ir arī negatīvā puse: dažreiz Jaunavas dzīves jēgu saskatā tajā, ka pilnībā velta sevi kādam citam un aizmirst par savu labklājību. Jaunava var neapzināti meklēt attiecības ar narkomāniem vai tiem, kas cīnās ar garīgām slimībām, cilvēkiem, kuri, šķiet, nespēj par sevi parūpēties. Šādi rīkojoties, Jaunava var izvairīties no domām par savu dzīvi, dzēšot citu cilvēku ugunsgrēkus.

Atkarība no fiziskām aktivitātēm paaugstina Jaunavu pašvērtējumu. Tas liek viņām justies pārākām par citiem. Viņas nezina mērenību šajā jomā un bieži riskē gūt traumas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.