pexels.com/ Julia Larson

Lauva – iepirkšanās, alkohols un citu pievērstā uzmanība 19

Lauvām ir svarīgi sajust, redzēt un dzirdēt atzinību, uzslavas, pozitīvu novērtējumu un apbrīnu! Visā un ikvienā Lauva meklēs viņa kā personības atzīšanu. Esi uzmanības centrā, esi līderis, esi labākais citu acīs, esi spilgts, svarīgs, vajadzīgs! Šos impulsus zīmes pārstāvjiem vienkārši nav iespējams ignorēt. Lauvas nenovērtēšana ir līdzvērtīga viņa zaudēšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Lauvām patīk sevi palutināt. Alkohols var kļūt par uzticamu pavadoni kā sava veida elitārisma zīme (piemēram, glāze dārga viskija pirms gulētiešanas) vai vienkārši veids, kā mazināt stresu.

Par līdzekli pret garlaicību vai stresu bieži vien kļūst iepirkšanās. Iedodiet sarūgtinātajai Lauvai kredītkarti, un jūs redzēsit vārda “izšķērdība” iemiesojumu. Viņus piesaista pārmērība un viņiem patīk tērēt naudu sev. Jo pamanāmāks un prestižāks pirkums, jo labāk – Lauvām svarīgi pastāvīgi atrasties uzmanības centrā, izrādīties un padižoties cilvēku priekšā. Lauvas varētu mēģināt piesaistīt uzmanību ar saviem talantiem un idejām, nevis ar materiālām lietām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.