pexels.com/ Julia Larson

Vēzis – alkohols, smēķēšana, pretsāpju līdzekļi, attiecības 19

Vēži ir ļoti jūtīgi un tāpēc bieži cieš no garastāvokļa svārstībām. Viņi uzsūc citu cilvēku emocijas kā sūklis un var pārmērīgi reaģēt uz jebkādām aizskarošām piezīmēm. Tas var izraisīt galvassāpes vai citus somatiskus simptomus. Kad Vēži jūtas slikti, viņi paslēpjas savā mājā un meklē kaut ko, kas varētu mazināt sāpes un aizvainojumu. Ja tuvumā nav neviena, kas varētu mierināt Vēzi, viņš lieto pretsāpju līdzekļus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Arī cigaretes ir ātra “panaceja” pret jebkādām problēmām, alternatīvs pretstresa līdzeklis, un tāpēc daudzi Vēži pievēršas smēķēšanai. To pašu var teikt par alkoholu. Vēžiem derētu atrast citus veidus, kā atslābināties un iemācīties tikt galā ar dzīves neveiksmēm.

Vēžiem, kuriem ir nosliece uz azartspēlēm, jābūt uzmanīgiem un jākontrolē savas emocijas, lai nepakļautos kārdinājumam atspēlēties. Tomēr viņu galvenā atkarība ir komunikācija ar tuviniekiem. Vēži ļoti augstu vērtē ģimenes saites un tiecas pēc harmoniskām attiecībām. Vēži baidās palikt vieni, viņiem ir grūti pārdzīvot vientulību vai atšķirtību no sev svarīgiem cilvēkiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.